Falling....

Name saye....


Followers

Pages

Wednesday, November 24, 2010

3 DARA PINGGITAN MENJELAJAH THE MINES

Huh!!!seperti yang direncanakan~~~kitorang g mines dan selamat pulang ke Home Sweet Home pada jam 11 malam~~wokkey...sebelum bertolak berjalan kaki ke bus stop perkara pertama mestilah menembak dulu..oh  miss my camera so much!!argh..apa khabarmu disana waha camera bucuk ku!seperti biasa..main peranan masing2 untuk bergilir2 klin n posing,..miahaha
inilah saye..nana chocoholic!!
ok!pas dah posing sorang nak jugak posing bertiga kan...ha nilah 3 dara pinggitan yang suke sangat nak bergambar...
sanggup gadaikan kamera letak kat atas tembok semata-mata nak amik gambar betiga u~~~

kenapa mesti cik eton tinggi tanpa heels???argh!!


inilah cik etom, katanya WAH!MCM KAT LUAR NEGARALAH GAMBAR NI!!
si Syira (my rummate) @ ITIK KEJAM

Eton said :Ha, sementara tggu syira ni mehla kita bergambar!
Nana said : wokey~~~!
finally Syira arrive!
windshadows girls rockz!

tunggu makanan, kononnye jiwa tenang padahal perot dah berzapin tahap dewa!
hari ni macam2 halangan terpaksa ditempuhi,,haih!masa pegi tunggu bus sejam..ok...maybe its not our day..so sementara nak tunggu bus Rapid but not too rapid kitorang pon bertembak2 gambar disana sini...
finally we arrived at The Mines!!woyeay!!!first port of course tempat makan!dahla dr pagi tak makan..aigooo~~~

woyeay!finally makanan dah samapi!
chicken chop = 7.90 (promotion price)
milo ice = 2.30
venue : Garden Cafe, The Mines

pas dah makan, g menunaikan iabadah (shoping tu shopping gak,,IBADAH jangan lupe wei!!)

pas tu shopping again!!n pas mendapatkan barang2 yang dikehendaki..kol 8.30 tepat dah tepacak kat bus stop The mines...tpi mood mmg spoil sebab sejam tggu bus tak dtg..so kami decide g jalan kaki tak depan komuter serdang dengan munghuyung barang yang byk!!!

yang paling tak leh blah,dalam penat2, nk bwak brg yang byk,ade pulak mase nk menembak agi!!mmg dasar HANTU LENSA kan~~~haaa...ape?tak percaya?haa..kalau tak caye tgk ni..lokasi kat bangunan the heritage tu taw~~ala...yang tepacak kat depan mines tuu~~






haa,,,sekarang nak percaya ke tak nak...setelah berjalan kaki dengan GIGIH, kitorang pon sampai bus stop yang kt depan komuter tu..tpi malangnya sejam lebih melangok kat sane takde bus jugak..haish!! sabar jela kan~~
begitulah berakhirnya kisah 3 DARA PINGGITAN MENJELAJAH THE MINES~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget