Falling....

Name saye....


Followers

Pages

Thursday, November 7, 2013

Recently..finally i manage to finished watching The Master's Sun...new released Korea Drama!!!!

Cite ni lebih kurang kalau nak dijadikan cite my bff Pija Zangi :


Sibuk betul mempromosikan cite ni mase aku sibuk nak beli hard disk untuk simpan stok running man...

so aku pon dengan gigihnya pegila cari kat web site untuk tengok a few episod cite tu..
so lepas 4 episod pertama aku rase jiwa aku selari dan kongruen dengan cite so..so gigihnya lagi cari la tempat untuk donlod (padahal tak penah2 pon aku donlod drama..selalu main sedut je)


so pas habis semua donlod baru aku start balik tengok..overall, cite tu cmni~

Gong Shil ni penah excident n die koma dalam hampir 3 tahun..lepas de sedar dari koma tu dia ade sixth sense untuk nampak hantu..



disebabkan ability die tu die terjumpa sorang mamat kacak (joong won)



tapi apa yang bestnya cite ni gaong shil ni bie die sentu joong won je hantu tu mesti hilang...
so mula2 joong won ni get annoyed jugak dengan gong shil..
tapi lepas beberapa kali menyelesaikan masalah dengan gong shil, joong won rase die mcm suke kat gong shil...



tengah tulis entri anak murid datang..sambung jap lagi!!daa


Sunday, October 27, 2013

Bila Cinta

Pernah tak ade orang ckp kat korang bile die jth cinta kat korang...?
mungkin ade antara kite yang pernaha alami sume ni.well.sebagai seorang insan jugak, aku tak terlepas dari jatuh cinta..kan3?
tapi ape yg membingungkan sekrang adalah bila si dia dah cube yang terbaik..tpi susahnye nk pupuk perasaan cinta utk si die..ye..mungkin aku admit yng aku susah skit la nk cintakan die sbb kitorang tak penah jumpe walapun kitorang dari 1 matrik yang same..but now..die sgt jauh okay..utara sana....
hm..so mode aku skrg : BINGUNG.,,,agk2 korang..logik ke tak die ni blh jth cinta kt aku..waaaa..tulun3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget