Falling....

Name saye....


Followers

Pages

Sunday, October 27, 2013

Bila Cinta

Pernah tak ade orang ckp kat korang bile die jth cinta kat korang...?
mungkin ade antara kite yang pernaha alami sume ni.well.sebagai seorang insan jugak, aku tak terlepas dari jatuh cinta..kan3?
tapi ape yg membingungkan sekrang adalah bila si dia dah cube yang terbaik..tpi susahnye nk pupuk perasaan cinta utk si die..ye..mungkin aku admit yng aku susah skit la nk cintakan die sbb kitorang tak penah jumpe walapun kitorang dari 1 matrik yang same..but now..die sgt jauh okay..utara sana....
hm..so mode aku skrg : BINGUNG.,,,agk2 korang..logik ke tak die ni blh jth cinta kt aku..waaaa..tulun3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget